GESLOTEN 31 OKTOBER & 1 NOVEMBER. WELKOM TERUG OP 2 NOVEMBER!

Onderhoud en herstellingen

Alle herstellingen aan uw Honda motor

Laat het onderhoud en de herstelling van uw motor over aan een expert!

Zowel voor een jaarlijks onderhoud als herstelling van uw Japanse motor kan u bij ons te Nossegem terecht. We geven hierbij ook de optie om een vervangmotor te gebruiken of van onze ophaalservice te genieten.

Onderhoud

Het onderhoud van uw motor dient op regelmatige tijdstippen te gebeuren, volgens het voorgeschreven onderhoudsschema. Zo niet riskeert u op termijn herstellingen te moeten laten uitvoeren, die perfect te voorkomen zijn met een regelmatig en goed onderhoud. De kosten van een onderhoudsbeurt bestaan uit de nodige werkuren en de te vervangen onderdelen. Indien deze kosten onverwacht hoger oplopen, contacteren wij u om dit te bespreken. Ook indien uw motor ergens anders werd aangekocht (nieuw of tweedehands), bent u meer dan welkom!

Herstellingen

Ongeval gehad? Kleine schade? Grote schade? Breng uw motor bij ons binnen voor een deskundige kijk en herstelling.

Werkwijze

Via een telefonisch overleg of een afspraak in onze winkel kunnen we de nodige onderdelen op voorhand bestellen zodat we een vlotte herstelling kunnen garanderen. Daarbij vragen we om expliciet mee te geven wat er aan de motor dient te gebeuren.

Ongeval

Bij een ongeval kan er een bestek van de schade opgemaakt worden en begeleiden we de expert met het dossier.

De meest voorkomende herstellingen

Twijfel niet om uw motor bij ons binnen te brengen voor herstelling. Voor de herstellingen en onderhouden werken wij steeds met de hoogste standaard van materialen. De meest voorkomende herstellingen zijn het nakijken en vervangen van bougies, luchtfilter en een oliefilter oliewissel. Daarnaast het vervangen van banden, remmen vervangen en reviseren, ketting en tandwielen vervangen, balhoofdlagers vervangen, wiellagers vervangen, carburatoren/carburateurs reinigen en/of synchroniseren/afstellen. Uw motor kent geen geheimen voor ons.

Vervangmotoren & ophaalservice

Voor elke Japanse motor waaraan wij werken, voorzien wij een ophaaldienst tegen vergoeding indien nodig. Indien een vervangmotor gewenst is voor de duur van de herstelling en/of onderhoud kan dit gevraagd worden bij het maken van de afspraak. Zo bent u toch mobiel gedurende de tijd dat uw motor bij ons binnen is.

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak voor het onderhoud of de herstelling van uw motor.

Afwijkende openingsuren

Van 18 t.e.m. 20 mei maken wij de brug. Vanaf dinsdag 23 mei kan u weer bij ons terecht!